JWK Keukens

De keuken is dé plek in huis voor gezelligheid: hier wordt gekookt, gegeten en nagetafeld. Uw droomkeuken dient daarom precies naar uw smaak zijn en voorzien van alle gemakken.

Bij JWK Keukens kunt u kiezen voor een complete keuken. Dat betekent niet alleen een handgemaakte keuken, een keuken uit de private label collectie of een renovatie aan uw bestaande keuken, ook in de montage, leidingwerk, tegelwerk, vloeren, kasten of andere verbouwingen die nodig zijn voor het compleet maken van uw droom, kan JWK Keukens u voorzien. JWK Keukens werkt samen met ervaren professionals. Uw voordeel: 1 contactpersoon voor het hele project. Uiteraard kan het zijn dat u erg druk bent overdag en weinig tijd heeft om zich goed te oriënteren op de keukenmarkt. JWK Keukens voorziet u van verschillende mogelijkheden. De afspraak vindt plaats bij u thuis op een moment dat het u schikt. Door de ervaring, kennis en creativiteit, bent u bij JWK Keukens verzekerd van een adviseur met veel inspiratie en creativiteit. Door met u in gesprek te gaan en te luisteren naar uw wensen en gebruik, wordt uw droomkeuken voor u ontworpen.

Voordelen handgemaakte keukens op maat

Kiezen voor de handgemaakte keukens heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel van een handgemaakte keuken is dat deze helemaal naar uw smaak kan worden aangepast. Nog een voordeel van deze keukens is dat ze allemaal volledig op maat kan worden gemaakt. De afmetingen kunnen zo afgestemd worden dat de keuken perfect past in het huis. Met een handgemaakte keuken op maat kan alles kan op de door u gewenste maat gemaakt worden. Bij een handgemaakte keuken op maat kunt kiest u zelf een thema en een kleur. Eveneens kunt u zelf uw materialen kiezen. Wilt u een houten keuken? Of een keuken die hout combineert met andere materialen, zoals glas of kunststof? Dit kan. Ook een aanrechtblad is belangrijk en u kunt kiezen uit alle mogelijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout, keramisch, graniet, composiet en kunststof. Uiteraard zorgt JWK Keukens ervoor dat u handgemaakte keuken naadloos aansluit en dat u werkblad en gekozen apparatuur worden ingebouwd. Er is een ruime keus aan werkbladen. Niet alleen de uitstraling is belangrijk, ook het onderhoud. Samen met onze adviseur bespreekt u van welke gemakken uw werkblad voorzien dient te zijn. Het werkblad in uw keuken is vaak ook een eyecatcher. Hypermoderne afzuigkappen, stoomovens, ingebouwde koffiezetapparaten, cookers, alles is mogelijk. JWK Keukens heeft de beste afspraken met leveranciers waar alle apparaten getest en gezien kunnen worden. Zij beschikken over alle merken en typenummers. Kortom, uw handgemaakte keuken op maat wordt helemaal compleet met functioneel apparatuur.

Werkwijze

De werkwijze is simpel. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Onze adviseur Jan Willem Kruger komt bij u langs om uw wensen te inventariseren. Onze afspraak is altijd vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Samen met de adviseur wordt de ruimte bekeken waar de keuken zich bevindt en worden uw wensen besproken. Het enige dat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar maken en verder wordt het allemaal voor u geregeld. JWK Keukens vindt een tevreden klant belangrijk. Niet alleen met het resultaat, maar met het hele proces. JWK Keukens staat voor persoonlijk contact, professioneel advies, transparante werkwijze, flexibiliteit, exclusiviteit en creativiteit.

Kosten

Kost een handgemaakte keuken op maat meer geld dan een standaardmodel? Dit hangt volledig af van de wensen en eisen die u heeft. U bepaalt uw eigen budget. Over het algemeen hangt er wel een ander prijskaartje aan luxedesign keukens, maar dat is logisch. Maar het verschil tussen een handgemaakte keuken op maat of een fabriek gefabriceerde keuken hoeft echter niet zoveel te zijn als dat vaak gedacht wordt. Doordat uw handgemaakte keuken op maat wordt gemaakt en u zelf bepaalt waaraan deze dient te voldoen en welke luxe aan werkblad of apparatuur u wilt toevoegen, bepaalt u uw eigen budget. JWK Keukens hanteert hierin een transparante werkwijze. Dit heeft als grootste voordeel dat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze werkwijze, neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.