Werkwijze

Onze werkwijze


Zo gaan wij samen met jou te werk
image00018

Samen kijken we naar de mogelijkheden

JWK Keukens komt bij u thuis, bekijkt de sfeer en bepaalt het gevoel. Een keuken of een nieuw meubelstuk is immers een belangrijk onderdeel van uw woning en alles dient als geheel te kloppen. In samenwerking met u, worden de mooiste keukens of meubelstukken ontworpen.

Samen met JWK Keukens bepaalt u ieder detail, van materialen, kleuren, afmetingen, functies tot apparatuur, alles moet kloppen en aansluiten bij uw wensen.

Gedreven en vol passie ontwerpt en tekent JWK Keukens de keukens in 3D. Oplossingsgericht, creativiteit en kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van keukens, zorgen voor uw droomkeuken.

Na dit gesprek ontvangt u van JWK Keukens een deskundig en professioneel advies en een offerte op maat.


Keukens en meubelstukken

Alles is mogelijk

Of u kiest voor een compleet op maat gemaakte keuken of meubelstuk of u kiest voor een standaard keukenopstelling, alles is mogelijk. Wij werken samen met de beste leveranciers. Alle maatwerk keukens en meubelstukken worden met de handgemaakt door een interieurbouwer, echt vakwerk.

Samen met JWK Keukens denkt u na over bijvoorbeeld de indeling van uw keuken. Op deze wijze kunnen de afmetingen nauwkeurig worden opgenomen en zal het uiteindelijk perfect passen. Deze afmetingen zijn ook bepaald voor uw keuze, in sommige gevallen is maatwerk de beste optie. Dit geldt uiteraard ook voor meubelstukken die op maat worden gemaakt.

image00019

Leuk om te weten

Dit hebben we al gedaan
21
Meubelstukken
33
Keuken
Subtitel

Het eindresultaat


Jouw droomkeuken

U hoeft dus niet perse te kiezen uit standaard modellen. U schetst uw eigen droomkeuken of meubelstuk en JWK Keukens ontwerpt op basis van vakkennis, ervaringen en professionaliteit het perfecte product voor u. JWK Keukens is pas tevreden, wanneer u dat ook bent en het optimale resultaat is bereikt.

Wij vinden het belangrijk dat het eindresultaat voldoet aan uw verwachting. Gedurende het hele traject, blijft u als klant, altijd nauw betrokken. Door continu op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen, geven wij u altijd een deskundig en professioneel advies op maat.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak? Bel of mail direct. (doorklikken?)

Persoonlijk, professioneel, flexibel en betrouwbaar; dat is waar JWK Keukens voor staat!

Dit zeggen klanten


Onze merken

Alleen de beste kwaliteit