Industrieel

De trend tegenwoordig is de industriële keuken. Na de revolutie van het industriële interieur kiezen mensen er nu ook steeds vaker voor om hun nieuwe keuken een industrieel look te geven. Een robuust uiterlijk van deze stijl zorgt voor een eyecatcher in uw woning.  Om uw handgemaakte keuken op maat de een industriële look mee te geven, zijn er een aantal zaken die u kunt toevoegen aan uw keuken. Zo creëert een bakstenen of betonnen muur een industriële sfeer in de keuken. Maar ook betonnen werkbladen en materialen als roestvrijstaal en hout.

Design

U kunt ook kiezen voor een exclusieve design keuken. Een moderne keuken met prachtige gadgets en een gedurfde uitstraling. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Qua apparatuur en handige keukengadgets, kan alles worden toegevoegd aan uw handgemaakte keuken op maat.

Tijdloos

Kiest u voor een tijdloze handgemaakte keuken op maat? Neutrale kleuren en elementen maken uw keuken tijdloos en doordat u kiest van een handgemaakte keuken op maat kunt u uw eigen wensen toevoegen in een tijdloze stijl. Met een tijdloze keukenstijl, heeft u veel mogelijkheden om juiste uw persoonlijke touche toe te voegen. U kiest voor een bepaald werkblad of voegt een felle kleur toe aan het ontwerp. Alles is mogelijk met een handgemaakte keuken op maat van JWK Keukens.

Klassiek

Houdt u van klassieke nostalgie en de charme van het platteland, gecombineerd met modern comfort? Dan past een landelijke of klassieke handgemaakte keuken goed. keukens. Met deze handgemaakte keukens bent u verzekerd van sfeer. JWK Keukens adviseert u naast de stijl ook over de materiaal en kleurmogelijkheden, maar ook over bijpassende mogelijkheden met betrekking tot de werkbladen, spoelbakken en apparatuur. Juist doordat alle keukens handgemaakt worden, kan de gekozen stijl tot in detail worden ontworpen.

Hout

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een houten keuken. Er worden diverse soorten hout verwerkt in de handgemaakte keukens. JWK Keukens adviseert u graag over de eindeloze stijlmogelijkheden van handgemaakte keuken op maat binnen uw woning. Wilt u vrijblijvend informatie over de mogelijkheden, klik dan hier.