PiTT Cooking

De zoektocht naar de perfecte manier van koken. De beperkingen van de traditionele kookplaat als grootste inspiratiebron. Het ontstaan van PITT cooking: gaspitten rechtstreeks geplaatst in uw aanrechtblad. Professionele, krachtige branders. Eindelijk voldoende ruimte voor je pannen. Voor dat ene bijzondere gerecht, waarvoor u uren in de keuken hebt gestaan. Maar ook voor die eenvoudige maaltijd, na een lange dag werken. Puur, krachtig en efficiënt koken. Op vuur. Zoals koken is bedoeld.

GEÏNTEGREERDE AFZUIGING

Het gevestigde beeld van een afzuigkap boven het fornuis zal nog niet verdwijnen. Toch bestaan er tegenwoordig zoveel fantastische alternatieven. Voorbeelden van een geïntegreerde afzuiging zijn systemen waarbij de afzuiging haast onzichtbaar wordt verwerkt in een bovenkastje, of systemen waarbij de afzuiging wordt verwerkt in het aanrechtblad of zelfs in de kookplaat.

ZWARTE KEUKENS

Naast de populaire witte keuken kiezen steeds meer mensen voor een (mat) zwarte keuken. Dit geeft een luxueuze uitstraling. Combineer dit met een chromen keukenkraan en RVS spoelbak of met een gekleurde keukenkraan en spoelbak. De mogelijkheden met zwarte keukens zijn eindeloos.

DE WOONKEUKEN

Een trend die niet weg te denken is, is de woonkeuken. Ook in 2018 zal de traditionele afgezonderde keuken verder terrein verliezen aan de woonkeuken. Koken en wonen blijkt nu eenmaal een gouden combinatie én een wens van velen. Met de woonkeuken als centrale ruimte binnen de woning, ontstaat een plaats waar het gehele gezin samenkomt en gezelligheid voorop staat.

STOOMOVENS

Houd smaak en vitamines vast met een stoomoven. De hete stoom kookt uw eten heel geleidelijk en zorgt ervoor dat waardevolle vitamines en mineralen behouden blijven. De smaak kan zich beter ontwikkelen en groenten behouden hun kleur. Als u gezond wilt eten dan is een stoomoven een goede keus.

ETHNIC NATURE

Sleutelwoorden die samenhangen met de trend Ethnic Nature zijn aardetinten, groen en handgemaakt. Maar ook industriële metalen, goud en koper, bepalen de sfeer in Ethnic Nature. Deze trend is geïnspireerd op etnische culturen en tropische natuur. De Ethnic Nature keuken was in 2017 al een trend, maar gaat door in 2018!

MONOCHROME KEUKENS

Naast geheel zwarte keukens zijn ook de monochrome keukens de trends. In een monochrome keuken wordt slechts één kleur gebruikt, waardoor een uniek stilistisch beeld ontstaat. Toepassing van verschillende materialen en structuren zorgen ervoor dat monochrome keukens zich kenmerken door een moderne vorm van levendigheid.

INDOOR GARDENING

Altijd al uw eigen groenten en kruiden willen kweken, dan is deze trend interessant voor u; indoor gardening. Kleur uw keuken ook een beetje groener en haal de natuur in huis!